Γιατί Μονώσεις ΑΛΦΑ - ΩΜΕΓΑ;

Επιλέξτε, να έχετε ζεστό χειμώνα χωρίς έντονο ψύχος και υγρασία και δροσερό καλοκαίρι χωρίς καύσωνα με οικονομία στην ενέργεια (πετρέλαιο, ρεύμα κλπ) άνω του 50%.

Έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς λόγω του μεγάλου κύκλου εργασιών μας σαν ΑΛΦΑ - ΩΜΕΓΑ ΜΟΝΩΣΕΙΣ και τη δυνατότητα να κάνουμε μεγάλες ευκολίες πληρωμής.

Αποτελεσματική και Εγγυημένη Μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας.

Δωρεάν επίσκεψη από εξειδικευμένους τεχνικούς

ΑΛΦΑ - ΩΜΕΓΑ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Αποτελεσματική και Εγγυημένη Μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της μόνωσης. Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά και εγγυούνται πλήρως την ασφάλεια και της μόνωσης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα είδη μονώσεων - στεγανοποιήσεων. Χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση και την εμπειρία της πάνω στο θέμα των μονώσεων και των στεγανοποιήσεων εδώ και πολλά χρόνια, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη τη με ασυναγώνιστες τιμές.

Image

Πρόβλημα μόνωσης;

Σας ταλαιπωρεί η υγρασία; Η ταράτσα ή το μπαλκόνι σας έχει ανάγκη από στεγανοποίηση; Οι τοίχοι σας έχουν ανάγκη από μόνωση; Το σπίτι σας έχει ανάγκη από θερμομόνωση;

Έχουμε τη λύση

Αναλαμβάνουμε Μονώσεις Ταρατσών, Μονώσεις Υπογείων, Μονώσεις  τοιχίων, Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, Επισκευή μόνωσης υπογείων, Μόνωση κήπου, Μόνωση γκαράζ, Μόνωση πισίνας, Επισκευή μόνωσης δώματος, Επισκευή μόνωσης βεράντας

Κόστος μόνωσης

Τα υλικά που θα αποφασιστεί να χρησιμοποιηθούν είναι αυτά που καθορίζουν το κόστος μόνωσης - στεγανοποίησης. Η εταιρεία μας έχει σαν αρχή της την υπεύθυνη και ποιοτική εργασία και χρησιμοποιεί μόνο μονωτικά υλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Παρόλα αυτά, σε συνεννόηση με τον πελάτη και όταν υπάρχει ανάγκη για τις καλύτερες τιμές, μπορούμε να σας προτείνουμε διαφορετικές εναλλακτικές, αλλά πάντα διασφαλίζοντας την ποιοτική εργασία.

Hyperdesmo
Dow
Sika
Fibran Kelyfos